Avanceret Axure – fortsætterkursus

Få endnu mere ud af Axure

Du får indblik i hvad Axure Masters skal bruges til, og hvordan det kan øge din arbejdshastighed. Du bliver også fortrolig med dynamiske paneler til at skabe fantastiske levende prototyper med dynamisk indhold og interaktioner.

Efter kurset kan du varetage produktion af avancerede prototyper og skabe skarpe designvalg. Du får værktøjer til at lave cutting edge brugeroplevelse på tværs af mobil, tablet og desktop.

 

axurelogo1-1024x291

Det lærer du

Med Axure kan du med få klik lave dit arbejde til flot præsenterbart materiale. På dette kursus tager vi skridtet videre og skaber rammen for at du kan lære at udnytte de mange avancerede muligheder som Axure rummer.

Efter kurset vil du kunne arbejde i Axure med større mulighedsrum for dine løsninger. Mere dynamiske og flotte prototyper, der skaber wow-effekter i din organisation. Du lærer også hvordan man optimerer sit arbejdet via libraries og fælles arbejdsfiler.

 

Program

 • Lav dit eget projekt
  • Evaluering i plenum – Feedback fra underviser og andre kursister
  • Direkte feedback fra underviseren på brugervenligheden
 • Avancerede værktøjer – konkrete eksempler på avanceret brug
 • Mobil/tablet/responsiv design simulering
 • Masters og dynamiske paneler – hands on
 • Diverse wow – effekter (fx  Pin to browser & Animationer)
 • Shared projects – Flere samtidige brugere
 • Library – gem tidligere arbejde
 • Avancerede produktioner (flows & selvbetjening)
 • Tilstande – Hvordan viser man tilstande
 • Avancerede specifikationer (Word og html)
 • Øvelser (karruseller og videoimplementering)

 

 

Giv mig besked >>

Materialer og forberedelse

Som forberedelse skal du downloade Axure, så du har det installeret på en computer, som du medbringer til kurset. Du kan bruge Axure 6.5 eller 7.0 – alternativt betaversionen af den nye Axure. Du kan downloade en 30 dage gratis trial på http://www.axure.com/download

Efter kurset får du adgang til kursusmaterialet, inkl. relevante links til yderligere materiale så som relevante bøger, artikler og websites.

Målgruppe og forudsætninger – er kurset noget for dig?

Kurset er målrettet dig der allerede er godt i gang med Axure, men ønsker at dygtiggøre dig. Du kender til Axure mest grundlæggende funktioner, og dét at lave en prototype er noget du har prøvet flere gange.

Kurset afholdes på dansk (men udbydes også på engelsk. Kontakt os for nærmere information).

Det praktiske

Kurset afholdes i København. Det præcise sted offentliggøres inden kursusstart.

Vi byder på frokost, og serverer kaffe, te og vand under kurset, samt frugt og kage.

 

 

Aflysning og afmelding
Ved for få tilmeldinger til kurset vil kursister automatisk blive tilbudt en plads på næstkommende kursusdato. Dette vil blive meddelt tilmeldte kursister senest 14 dage inden kurset skulle være afholdt.

Det et muligt at få 50% af kursusprisen refunderet ved framelding op til 1 måned før kurset afholdes. Derefter refunderes billetten ikke. Det er selvfølgelig altid muligt at give tilmeldingen videre til en kollega eller ven.

Spørgsmål? Kontakt os!

Er du i tvivl om, hvorvidt dette kursus er det rette for dig, eller vil du hellere have tilsendt en faktura end at tilmelde dig online? Vil du gerne have soya-mælk i kaffen? Tag fat i os, så finder vi ud af det!

Kontakt os

Praktisk information

Workshop

Avanceret Axure – fortsætterkursus

Pris

5.495 kr. ekskl. moms

Datoer

Vi har endnu ikke en dato på dette kursus. Hvis du vil have besked når det bliver oprettet, så tilmeld dig vores beskedservice nedenfor. Vi giver 5% rabat som tak for din interesse, når du tilmelder dig kurset.

Ja - giv mig besked >>

Tidspunkt

Kurset afholdes kl. 9-15.30.

Sted

Kurset afholdes i København.