Det vi kan. Og dem vi er.

UX mentor er en kursus- og konsulentvirksomhed inden for brugervenlighed. Vi laver kurser og workshops, seminarer og undervisningsforløb – både hos os selv og ude i virksomhederne.

Vi har mange års erfaring og har både teorien og praksis i orden. Derfor kan vi hjælpe med konkrete værktøjer og metoder uanset om det er på dine produkter og services eller på de interne processer og systemer i virksomheden.

Frederik Bundgaard, ejer, underviser og konsulent

Frederik har stor erfaring med brugeroplevelse fra medico-branchen, og har drevet udvikling af både usability og af de processer, der skal til for at integrere brugeroplevelse i produktudvikling.

Som fysiker og Ph.D. i mikro-/ nanoteknologi har han desuden en solid teknisk baggrund, og virker ofte som brobygger mellem UX og teknik. Han er passioneret underviser med mange års erfaring.

Ole Gregersen, underviser og konsulent

Ole Gregersen har en baggrund indenfor usability og interaktionsdesign, bl.a. med 6 år som underviser i usability på IT-Universitetet. Han hjælper virksomheder med konverteringsoptimering, både praktisk og organisatorisk. Han er grundlægger af konferencen ConversionBoost, driver brugertest-virksomheden Optuner.dk og er aktiv som taler, forfatter og underviser indenfor weboptimering og usability. Læs mere om Ole Gregersen.

Nicoline Bjerggaard Als, junior UXer

Nicoline er civilingeniør i Produkt- og Designpsykologi fra Aalborg Universitet. Hun har en bred psykologisk viden kombineret med teknisk forståelse, som hun kobler med domæneviden i produktudviklingen. Hun har specialiseret sig i den digitale brugeroplevelse, og har her særlige styrker gennem eksperimental design og designpsykologi. Nicoline laver brugerundersøgelser og analyser, konceptudvikling og design af GUI.

Frederik BundgaardOm os