Brugertest for webshops

Lær at brugerteste din webshop og forstå hvor og hvorfor dine brugere ikke køber.

Brugertest er en effektiv måde at teste dit website med dine faktiske brugere, og se hvor de har problemer med at købe i din webshop. Med dette kursus lærer du at planlægge og køre brugertest fra start til slut. Du får endda 3 brugertest-videoer med hjem på selve dagen – fra en test du selv har lavet.

 

Vores ekspert i brugertest, Ole Gregersen, der har 10 års erfaring med brugertest, ikke mindst fra 6 år som underviser i usability på IT-Universitetet, lærer dig at lave dine egne brugertest.

Det indeholder kurset

På dette intense heldagskursus lærer du at:

  • Designe effektive opgaver til brugertest af webshops
  • Det praktiske setup til både desktop og mobil
  • Gennemførelse af brugertest, testleders rolle og opgaver
  • Analyse og konklusioner på brugertest

 

Giv mig besked >>

Sådan foregår kurset

Dagen er organiseret som en praktisk brugertest, hvor du efter en kort gennemgang selv skal designe og køre en brugertest. Dermed får du testet din egen webshop allerede på dagen og kan allerede dagen efter foretage de første forbedringer.

Om underviseren

Underviser Ole GregersenOle Gregersen har en baggrund indenfor usability og interaktionsdesign, bl.a. med 6 år som underviser i Usability på IT-Universitetet. Han hjælper til dagligt virksomheder med konverteringsoptimering, både praktisk og som organisatorisk proces og metode. Han er grundlægger af konferencen ConversionBoost, driver brugertest-virksomheden Optuner.dk og er aktiv som taler, forfatter og underviser indenfor weboptimering og usability. Læs mere om Ole Gregersen.

Det praktiske

Kurset afholdes i København, da vi samarbejder med forskellige kursussteder der.

Vi byder på frokost, og serverer kaffe, te og vand under kurset, samt frugt og kage.

Aflysning og afmelding
Ved for få tilmeldinger til kurset vil kursister automatisk blive tilbudt en plads på næstkommende kursusdato. Dette vil blive meddelt tilmeldte kursister senest 14 dage inden kurset skulle være afholdt.
Det et muligt at få 50% af kursusprisen refunderet ved framelding op til 1 måned før kurset afholdes. Derefter refunderes billetten ikke. Det er selvfølgelig altid muligt at give tilmeldingen videre til en kollega eller ven.

Spørgsmål? Kontakt os!

Er du i tvivl om, hvorvidt dette kursus er det rette for dig, eller vil du hellere have tilsendt en faktura end at tilmelde dig online? Vil du gerne have soya-mælk i kaffen? Tag fat i os, så finder vi ud af det!

Kontakt os

Praktisk information

Workshop

Brugertest for webshops

Pris

4.995 kr. ekskl. moms.

Datoer

Vi har endnu ikke en dato på dette kursus. Hvis du vil have besked når det bliver oprettet, så tilmeld dig vores beskedservice nedenfor. Vi giver 5% rabat som tak for din interesse, når du tilmelder dig kurset.

Ja - giv mig besked >>

Tidspunkt

Kurset afholdes kl. 9 – 16.

Sted

Kurset afholdes i København.