Vores ydelser

Alt det, vi kan hjælpe dig med…

UX mentor kan hjælpe dig på mange måder: Som konsulenter på konkrete projekter, ved at afholde workshops i din virksomhed eller ved at du kommer på et af vores kurser. Mulighederne er mange, og vi kan skræddersy samarbejdet efter dit specifikke behov.

Behovsafdækning

­

­
Viden om brugernes behov er sjældent samlet på ét sted i virksomheden. Du kommer til at forstå dine brugere endnu bedre, når vi finder og forstår deres udækkede behov.

Sparring

­

­
Vi giver dig input til forbedring af arbejdsprocesser og produkter. Du får skærpet dine visioner og ideer, så du kan udvikle det rigtige produkt første gang og på den mest effektive måde.

Målbar brugeroplevelse

­

­
Med vores eget værktøj til kvantificering af brugeroplevelsen får du hjælp til at prioritere udviklingen af produkter. Så kan du fokusere på det vigtigste for brugerne.

Konceptudvikling

­

­
UX mentor booster din innovation. Du får afprøvet og vurderet dine nye ideer, når vi finder nye måder at dække dine kunders behov på. Så lærer du at være kreativ på en systematisk måde.

Ekspert-review

­

­
Du sikrer dig, at dit produkt eller din service rammer plet og giver en god brugeroplevelse, når UX mentor laver en ekspertvurdering med konkrete forslag til forbedringer.

Brobygning og brugervenlighed

­

­
Forskellige faggrupper taler ikke nødvendigvis samme sprog. Du får en facilitator, der nedbryder barrierer og giver forskellige faggrupper en fælles forståelse af, hvad brugervenlighed er.

Vidensforankring

­

­
I får et fælles sprog med vores hjælp, så viden kan forankres på tværs af organisationen. Vi får medarbejderne til at forstå værdien ved at koble brugeroplevelse med business.

Brugertest

­

­
Vi har stor erfaring med planlægning, udførelse og analyse af brugertests. Med resultaterne kan du udvikle dit produkt, så du dækker brugernes behov bedst muligt.

Strategisk brugeroplevelse

­

­
Vi hjælper dig med at gøre bruger- venlighed til driver i din produktudvikling. Når du kobler bruger- oplevelsen med din forretning, skaber den gode oplevelse effekt på bundlinien.

Vi er eksperter i det, vi gør

Vores ekspertise spænder bredt fra brugertest, innovation og konceptudvikling til opkvalificering af medarbejdere og strategi. Vi har mange års erfaring med rådgivning af både private virksomheder og det offentlige, så vi også kan rådgive dig, og du kan finde den bedste løsning.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information.

Cases

Vi har tidligere arbejdet sammen med bl.a. Jabra, der fik hjælp til at fokusere på den gode brugeroplevelse og Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning, der fik optimeret deres selvbetjeningsløsning. Er du nysgerrig eller vil du have mere inspiration til, hvordan vi kan hjælpe dig, så læs mere om vores tidligere samarbejder her.

Vores kunder siger

Frederik BundgaardYdelser