Gratis gå-hjem-møde: Konverteringsoptimering

Case: Få indblik i optimerings-analyse af webshop

Tirsdag den 9. februar 2016 kl. 15.30-17 holder UX mentor gå-hjem-arrangement om konverteringsoptimering med en af Danmarks førende specialister i emnet, Ole Gregersen fra Optuner. Ole underviser på alle UX mentors kurser i konverteringsoptimering og splittest.

 

Sådan indsamler du data og omsætter dem bedre webdesign

Forstå hvilke metoder der blev valgt, se eksempler på indsamlede data og hvordan de blev omsat til konkrete designændringer.

 

Underviser Ole GregersenPå samme måde som UX mentors kurser i konverteringsoptimering, giver Ole Gregersen, på baggrund af en konkret case, eksempler på hvordan Google Analytics, Hotjar, Optuner brugertest og kundeinterview, tilsammen udgjorde en grundig analyse af en større dansk webshop for designervarer.

Ole giver viser eksempler på hvilke data der blev indsamlet og hvordan læringen blev omsat til nye design på websitet.

 

Pointen er at vise dig, hvordan du på samme måde kan lære at lave et grundigere forarbejde inden du ændrer design eller bruger timer på at køre split-test. For mange virksomheder handler ofte om, at kvalificere designbeslutninger eller prioritere de udfordringer virksomheden allerede selv har øje på. Og der er analysemetoder og måder at bruge data, helt uundværlige.

 

Kom og lær hvordan du med de samme værktøjer kan ændre måden du gør besøgende på dit website til betalende kunder, uanset om du driver en webshop, en online service eller anden virksomhed, hvor hjemmesiden er afgørende for det endelige salg.

 

UX mentor byder på en øl eller vand og lidt knas.

Det praktiske

Mødet afholdes i vores rare lokaler hos Company Care på Laplandsgade 4, 2300 København S. Der er gratis parkering lige udenfor, og metro og bus 2A er lige i nærheden.

 

Ja tak – tilmeld mig GRATIS

Vores kurser

UX mentor udbyder en lang række kurser inden for brugervenlighed med en række af landets dygtigste eksperter.

I forlængelse af vores kursus Konverteringsoptimering i praksis , som giver dig konkrete og praktiske anvisninger til at øge din konvertering, har vi lavet et avanceret kursus i splittest, A/B Splittest i praksis, der gør dig til en haj i at planlægge, udføre og analysere resultaterne af splittest.

 

Blur-kursus

Kontakt os

Praktisk information

Gå-hjem-møde

Konverteringsoptimering

Pris

Arrangementet er gratis, men der er et no-show fee på 300 kr. Framelding senest dagen før kl. 12.

Datoer

Arrangementet afholdes:

  • Tirsdag d. 9. februar 2016 kl. 15.30-17.

Ja tak - tilmeld mig GRATIS

Tidspunkt

Arrangementet afholdes kl. 15.30-17.00.

Sted

Company Care
Laplandsgade 4, st.
2300 København S